fbpx
Події

Штаб ООС повідомляє про 21 обстріл за минулу добу

Ситуація на Донбасі

Прес-центр Операції Об’єднаних сил повідомляє у себе в Facebook, що терористи на Донбасі продовжують порушувати «хлібне перемир’я». Відзначається, що за минулу добу ворог 21 раз обстрілював позиції українських військових.

На Луганському напрямку обстріли велися в районі населених пунктів Кримське та Причепилівка.

«Минулої доби противник також проявив себе в районі Світлодарської дуги. Там наші позиції обстрілювалися із стрілецької зброї у районі населених пунктів Луганське та Новозванівка. Також ворог здійснив обстріл нових позицій, що займає рота глибинної розвідки зі складу Об’єднаних сил, на східній околиці Золоте-4, отримавши адекватну відповідь обстріл було припинено.  Наші позиції у районі населеного пункту Новолуганське окупанти обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У наслідок ворожого обстрілу один наш захисник отримав поранення. На Донецькому напрямку ворог проявив себе, обстрілявши захисників Пісків з протитанкових гранатометів», – йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку обстріли зафіксовані біля населених пунктів Водяне, Гнутове, Широкине, Павлопіль, Чермалик та Лебединське.

Читайте також: