fbpx
Події

Штаб ООС зафіксував 32 обстріли за минулу добу

Ситуація на Донбасі

За минулу добу на Донбасі бойовики 32 рази обстрілювали позиції ЗСУ, в результаті чого троє українських військових загинули, а ще троє отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил у себе в Facebook.

«На Луганському напрямку вночі неспокійно було в районі населеного пункту Кримське. Там ворог вів вогонь по наших позиціях із 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. А у районі населеного пункту Станиця Луганська противник здійснив чергову провокацію, застосувавши стрілецьку зброю.  На Донецькому напрямку противник активізував бойові дії і застосовував по наших позиціях переважно гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а на окремих напрямках зафіксовано вогонь з озброєння БМП. Під прицільним вогнем перебували захисники Мар’їнки, Авдіївки, Південного, Опитного та Новомихайлівки», – йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку обстріли зафіксовані поблизу населених пунктів Лебединське, Водяне, Гнутове, Талаківка, Старогнатівка, Павлопіль, Богданівка та Широкине.

За даними розвідки, 10 бойовиків російських окупаційних військ знищені, 7 поранені.

Читайте також: