fbpx
Події

За минулу добу на Донбасі загинув український військовий, ще двоє поранені

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр Операції Об’єднаних сил повідомляє у себе в Facebook, що за минулу добу терористи на Донбасі 30 разів обстрілювали позиції ЗСУ, в результаті чого загинув український військовий, ще двоє отримали поранення.

«На Луганському напрямку найгарячіше було в районі населеного пункту Кримське. Там ворог вів вогонь по наших позиціях із 120-мм та 82-мм мінометів, БМП, гранатометів та стрілецької зброї. А по захисниках Новотошківського противник застосував артилерійські системи калібром 122 мм. Також ворожа активність спостерігалася біля населених пунктів Зайцеве, Південне, Троїцьке, Катеринівка, Майорськ та Оріхове. На Донецькому напрямку противник застосував по захисниках Мар’їнки 82-мм міномет, підствольні гранатомети та стрілецьку зброю. Також там зафіксована робота снайпера. Під прицільним вогнем перебували також захисники Авдіївки, Новоселівки Другої та Пісків», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

На Маріупольському напрямку обстріли велися поблизу населених пунктів Лебединське, Водяне, Гнутове, Пищевик, Широкіне та Старогнатівка.

За даними розвідки, трьох бойовиків російських окупаційних військ знищено, п’ятьох поранено.

Читайте також: