fbpx
Спорт

Хачеріді перейшов в ПАОК

Євген Хачеріді

Захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді став гравцем грецького ПАОКа. Про це повідомив в Instagram син власника клубу Джордж Саввіді.

Деталі контракту поки що невідомі.

«Говорити прощай або до побачення – це складна справа. Я не виняток. У мене було достатньо часу за останні пару місяців побути на самоті і підготувати себе до цього моменту.

Для мене, звичайного хлопця з Мелітополя, ці останні десять років були справжньою казкою, тепер я це розумію. Ти ніколи не зможеш забути команду, місто, де практично все в твоєму житті сталося вперше: любов, слава, гроші, сльози, поразки.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Я тут став чоловіком. Я з упевненістю кажу: вболівальники «Динамо» – ви кращі в світі. Ви відзначилися, як і «Динамо», в моєму ДНК. Я ніколи вас не забуду. Величезне спасибі моєму президенту Ігорю Михайловичу Суркісу за те, що він виховував мене, лаяв, хвалив, вчив, виховував, терпів. Адже я розумію, що я катастрофічно непростий.

І ось, настав той момент, який я не міг собі уявити, коли я пишу цей прощальний лист своїй родині, своєму дому, своїм близьким і рідним людям. Спасибі всім вам! Я вас ніколи не забуду. Моє серце завжди з вами. Величезне вам спасибі», – написав сам гравець.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відзначимо, що ПАОК отримав українського футболіста абсолютно безкоштовно, адже раніше Хачеріді став вільним агентом.

За «Динамо» він виступав з липня 2009 року, провівши за біло-синіх 237 поєдинків (8 голів).

Читайте також: