fbpx
Україна

У Києві посилять охорону в освітніх установах

Голова комісії з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Київської міськради Ганна Старостенко повідомила, що в Києві посилять охорону і заходи безпеки у всіх закладах освіти. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«У зв’язку із поширенням отруєння школярів газоподібними речовинами в Україні ми маємо убезпечити маленьких киян від таких випадків. Особливо зараз, напередодні останніх дзвоників та під час Ліги Чемпіонів, безпека дітей у місті має бути особливим пріоритетом як для наших правоохоронців, так і працівників закладів освіти. Тож сьогодні ми дали доручення Департаменту та районним управлінням посилити заходи з безпеки у наших школах та садочках», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Закарпатська журналістка Кобулей привітала попа-сепаратиста Дмитра Сидора з Днем Народження

Відзначається, що йдеться, зокрема, про посилення охорони та обмеження доступу на територію закладів освіти осіб, які не беруть безпосередньої участі в освітньому процесі. Також ідеться про посилення контролю за пропускним режимом, щоб не допустити пронесення до приміщень закладів освіти отруйних, вибухонебезпечних та інших предметів, що загрожують життю та здоров’ю..

Читайте також: