fbpx
Події

За минулу добу на Донбасі поранення отримали 11 українських військових

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр штабу АТО повідомляє на своїй сторінці в Facebook, що за минулу добу терористи на Донбасі 69 разів обстрілювали позиції ЗСУ.

Відзначається, що в результаті виконання бойових завдань 9 українських військових отримали поранення, ще 2 – бойові травми.

«На Луганському напрямку із забороненої 122 мм артилерії та неодноразово із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти обстрілювали українські позиції під Луганським. Також 120 та 82 мм міномети бойовики застосували по захисниках Новолуганського і Троїцького. Крім цього, з мінометів калібру 82 мм вогонь вівся по наших позиціях під Новоселівкою, з озброєння БМП – поблизу Кримського і Троїцького, гранатометів – біля Валуйського, великокаліберних кулеметів – в районі Станиці Луганської, Кримського та Новоселівки, а снайперської зброї – під Новгородським», – йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку обстріли зафіксовані поблизу Ломакиного, Водяного, Новотроїцького, Гнутового, Широкиного, Лебединського, Авдіївки, Талаківки, Мар’їнки, Павлополя, Первомайського, Красногорівки, шахти «Бутівка», Новомихайлівки та Пищевика.

Читайте також: