fbpx
Події

Штаб АТО повідомляє про 50 обстрілів за минулу добу

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр штабу АТО повідомляє на своїй сторінці в Facebook, що за минулу добу терористи на Донбасі 50 разів обстрілювали позиції українських військових, в результаті чого один боєць ЗСУ отримав поранення, а ще один – бойову травму.

«На Донецькому напрямку із заборонених 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні захисники Шахти «Бутівка», Невельського та Новотроїцького. Крім цього, під вогонь зі 120 мм мінометів потрапили наші позиції поблизу Миколаївки, а 82 мм міномети та гранатомети противник застосував в районі Пісків та Водяного. Також з гранатометів противник відкривав вогонь по оборонцях Талаківки, Гнутового, Богданівки та Авдіївки, з озброєння БМП – наші укріплення під Богданівкою, з великокаліберних кулеметів – поблизу Опитного, Водяного і Талаківки, стрілецької зброї – в районі Лебединського, Верхньоторецького, Мар’їнки, Кам’янки, Широкиного та Авдіївки, а неподалік Гнутового – вівся снайперський вогонь», – йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку обстріли зафіксовані поблизу Майорська, Новгородського, Луганського, Світлодарська, Новоолександрівки, Новолуганського і Попасної.

Читайте також: