fbpx
Суспільство

Лоукостер Ernest Airlines буде літати з Києва до Болоньї

Ernest Airlines

Італійський лоукостер Ernest Airlines відкриває новий рейс з Києва. Як повідомляє прес-служба аеропорту «Київ» («Жуляни») у себе в Facebook, українці зможуть літати до Болоньї (Італія).

«Аргумент на користь Болоньї – близькість до моря, також з Болоньї зручно добиратися швидкісним потягом в красиві міста країни: Флоренцію, Верону, Мілан, Падую, Мантую, Виченцу та Рим. Квиток на потяг до Флоренції коштує всього 15 євро, а потяги Флоренція-Болонья прямують з інтервалом кожні 15 хвилин. Зовсім недалеко від Болоньї знаходиться Венеція», – зазначив представник аеропорту Болоньї Франциско Цезарі.

Читайте також:  Сьогодні в Ужгородському греко-католицькому Катедральному соборі відправили Вечірню з виносом Плащаниці (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, що Ernest Airlines вже здійснює перельоти з Києва до італійських Мілану і Неаполю.

Перший рейс Київ-Болонья буде здійснений 22 червня 2018 року. Вартість квитка – 49 євро. Ernest Airlines буде літати до Болоньї кожної суботи та неділі.

«Україна є дуже важливим ринком для нашої авіакомпанії. Ми отримуємо багато запитів від українських пасажирів, які проживають в Італії на збільшення кількості тижневих рейсів та відкриття нових напрямків. Наприклад, «Болонья-Київ» є одним з маршрутів, який поки що недоступний, але є важливим не тільки для іммігрантів які мешкають у цій області, але і для всіх українців, які хочуть провести свій відпочинок на березі Адріатичного моря. Болонья розташована на відстані лише 30 хвилин машиною від Ріміні, одного з найвідоміших туристичних курортів в Італії для літнього відпочинку, ідеально підходить для молоді, а також для сімей з дітьми, адже на Адріатичному узбережжі надзвичайно розвинена інфраструктура розваг», – підкреслила директор Ernest Airlines Ільза Джелу .

Читайте також: