fbpx
Політика

Саакашвілі вирушив до Угорщини

Михайло Саакашвілі

Колишній глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі вирушив до Угорщини, про що він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Поїхали з сім’єю на озеро Балатон. Біля пам’ятника угорському королю Андрашу і його дружині, українській принцесій Анастасії», – написав політик.

Варто зазначити, раніше заступник генпрокурора України Євген Єнін повідомив, що Саакашвілі зможе потрапити в Україну тільки після оформлення візи.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Пропуск Саакашвілі (зараз особа без громадянства, якщо не підтвердиться інформація про наявність в нього паспорту третіх країн) в Україну можливий тільки після оформлення візи. Будь-які перформанси в оточенні активістів або нелегальний перетин кордону дають стовідсоткові правові підстави для притягнення його до адміністративної відповідальності, а осіб, що сприяють такому незаконному перетинанню кордону, – до кримінальної відповідальності», – сказав він.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Раніше повідомлялося, що український президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України. Минулого тижня грузинський політик приїхав до Польщі, де виступив на заході, присвяченому річниці Варшавського повстання.

Читайте також: