fbpx
Спорт

«Динамо» впевнено обіграло «Янг Бойз» в матчі кваліфікації Ліги чемпіонів 2017/2018

Динамо-Янг Бойз

Київське «Динамо» здобуло впевнену перемогу в матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2017/2018 років проти «Янг Бойз».

Матч «Динамо»-«Янг Бойз» завершився перемогою киян з рахунком 3:1. Рахунок відкрив на 15-й хвилині Андрій Ярмоленко, а вже на 34-й хвилині Дьємерсі Мбокані подвоїв перевагу свого клубу. Однак швейцарці не мали наміру їхати без забитого гола, і їх старання були винагороджені на 90-й хвилині – відзначився Фасснахт. Правда і «Динамо» не зупинилося на двох голах – на 90+3 Гармаш поставив остаточну крапку в цьому протистоянні.

Тепер киянам слід утримати цю перевагу, і не забувати про торішній фіаско «Шахтаря» в подібній ситуації. «Янг Бойз» явно не має наміру здаватися, тому в домашній зустрічі гратиме тільки на перемогу.

Другий матч між «Динамо» і «Янг Бойз» відбудеться 2 серпня в Берні.

«Динамо» – «Янг Бойз» – 3: 1

Голи: Ярмоленко, 15, Мбокані, 34, Гармаш, 90 + 3 – Фасснахт, 90

«Динамо»: Коваль – Морозюк, Хачеріді, Кадар, Віда – Сидорчук (Корзун, 65), Шепелєв – Ярмоленко, Гармаш (Буяльський, 90+4), Гонсалес (Циганков, 81) – Мбокані

«Янг Бойз»: фон Бальмос – Мбабу, фон Берген, Нуху, Беніто (Лотомба, 76) – Раві, Ебішер (Бертоне, 62), Саного (Ассаль, 51), Фасснахт – Оаро, Соу

Попередження: Нуху, фон Берген

Читайте також: