fbpx
Події

Упродовж минулої доби окупанти 38 разів порушували «режим тиші»

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр штабу АТО повідомляє на своїй сторінці в Facebook, що за минулу добу окупанти 38 разів обстрілювали позиції ВСУ. Відзначається, що ворог вдвічі збільшив кількість та інтенсивність обстрілів.

На Приморському напрямку «режим тиші» був порушений 20 разів – Березового, Новотроїцького, Красногорівки, Новомихайлівки, Широкиного, Водяного, Павлополя, Гнутового та Мар’їнки.

«На Луганському напрямку вчора також було неспокійно. Про що свідчать 10 фактів застосування російсько-терористичними бандформуваннями зброї проти наших підрозділів. Обстрілявши ще зранку зі 120-мм мінометів позиції ЗС України в районі Кримського та Новотошківського, окупанти продовжили обстріли вдень. Зокрема, зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь поблизу селища Жовте, двічі обстрілювали оборонців Кримського з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а в районі Малинового били з підствольних гранатометів. Ввечері бандити з піхотного озброєння обстрілювали укріплення українських армійців біля Донця та Золотого. Неподалік Новоолександрівки злочинців били з БМП. А військовослужбовців ЗС України, котрі тримають оборону в районі Новозванівки, загарбники пізно ввечері обстріляли з 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів», – йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів – у передмісті Авдіївки та Верхньоторецького.

 

Читайте також: