fbpx
Події

Упродовж минулої доби терористи на Донбасі здійснили 22 обстріли

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр штабу АТО повідомляє на своїй сторінці в Facebook, що за минулу добу терористи на Донбасі здійснили 22 обстріли, внаслідок чого 2 українських військових загинули, ще 3 отримали поранення.

«Донецький напрямок. Після активізації снайперських груп противника на Світлодарській дузі бойовики вчора ввечері порушували перемир’я у південному передмісті Авдіївки, поблизу Опитного та в районі Майорська. Використовували бандформування виключно піхотне озброєння, зокрема гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Всього, впродовж минулої доби на цьому напрямку було нараховано 7 ворожих обстрілів», – йдеться в повідомленні.

На Приморському напрямку «режим тиші» був порушений поблизу Водяного, Широкиного, Новотроїцького, Гнутового, Лебединського та Павлополя.

«Луганський напрямок. Артилерійського озброєння на цій частині лінії зіткнення противник вчора не використовував. Натомість, знову під вогонь окупантів з гранатометів та стрілецької зброї минулої доби потрапили опорні пункти українських захисників неподалік Новозванівки, Станиці Луганської, Донця, Жовтого та Валуйського. Окрім того, ще до світанку поблизу Новотошківського “працював” ворожий снайпер», – додали в штабі АТО.

Читайте також: