fbpx
Події

Упродовж минулої доби окупанти здійснили 31 обстріл

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр штабу АТО повідомляє, що терористи на Донбасі за минулу добу здійснили 31 обстріл позицій ЗСУ. Відзначається, що більшість обстрілів відбувається ввечері і вночі.

«Приморський напрямок. Вчора вдень незаконні збройні формування неодноразово обстрілювали наші позиції зі стрілецької зброї в районі Гнутового та Павлополя. Ще до того загарбники з автоматичних станкових гранатометів, стрілецької зброї та 82-мм мінометів били по оборонцях Мар’їнки. Вже ввечері під гранатометний вогонь противника потрапили опорні пункти сил АТО в районі Широкиного та Лебединського. А під кінець доби бандити здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм по наших укріпленнях поблизу Гнутового. Всього на цьому напрямку вчора було зафіксовано 8 ворожих збройних провокацій», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  СБУ затримала ще двох колаборанток з Херсонщини: одна з них ховалась у київському хостелі

На Луганському напрямку «режим тиші» був порушений в районі селища Жовте, Станиці Луганської Кряківки, Новоолександрівки, Щастя, Кримського, Троїцького, Новозванівки, Валуйського та Попасної.

«На Донецькому напрямку 6 разів окупанти відкривали вогонь по українських воїнах, котрі тримають оборону на цій ділянці лінії зіткнення. Наші позиції у передмісті Авдіївки найманці неодноразово обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Зі 120-мм мінометів та зенітної установки противник вдень бив по укріпленнях сил АТО поблизу Луганського, що на Світлодарській дузі. Декілька разів з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних модифікацій та стрілецької зброї бойовики обстрілювали українських воїнів неподалік Кам’янки. Застосовуючи піхотне озброєння, бандформування також порушували перемир’я в районі Верхньоторецького», – додали в штабі АТО.

Читайте також: