fbpx
Події

Упродовж минулої доби окупанти здійснили 35 обстрілів, 5 – з забороненого озброєння

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр штабу АТО повідомляє на своїй сторінці в Facebook, що за минулу добу бойовики 35 разів порушували «режим тиші», в результаті чого один боєць ЗСУ був поранений, а ще один отримав травми. Відзначається також, що окупанти продовжують використовувати заборонене Мінськими домовленостями озброєння – протягом доби зафіксовано 5 таких випадків.

На Приморському напрямку терористи 14 разів обстрілювали позиції українських військових. Обстріли велися в районі Водяного, Гнутового, Старогнатівки, Лебединського, Талаківки, Мар’їнки та Красногорівки

«На Донецькому напрямку противник 6 разів відкривав вогонь по українських захисниках. Майже всі ці обстріли відбулись вже після сутінок. Зокрема, з потужних танкових гармат, калібр яких 125 мм, озброєні банди били по позиціях сил АТО в районі Кам’янки та Опитного. З околиць тимчасово окупованого Донецька бойовики обстрілювали наші опорні пункти неподалік Пісків з гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. Окрім того, російсько-терористичні бандформування двічі відкривали вогонь з гранатометів різних модифікацій у південному передмісті Авдіївки. А в районі Зайцевого бандити били з великокаліберних кулеметів», – йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку вогонь вівся районі Кримського, Троїцького, Новоолександрівки, Трьохізбенки, Новозванівки, Станиці Луганської, Валуйського та Жовтого.

Читайте також: