fbpx
Події

Штаб АТО повідомляє про 67 обстрілів на Донбасі за минулу добу

Ситуація в зоні АТО

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 67 обстрілів, загинуло двоє українських військових, ще четверо отримали поранення та травми. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

«На Приморському напрямку противник із артилерії калібру 122 мм бив по наших укріпленнях в районі Павлополя та Новогригорівки, а біля Гнутового використовував міномети калібру 120 мм. Там же, а також в районі Новомихайлівки та Красногорівки, бойовики відкривали вогонь з 82-мм мінометів. Окрім того, поблизу Павлополя бандити застосовували протитанкові ракетні комплекси. Впродовж минулої доби бандформування неодноразово обстрілювали зі стрілецької зброї, гранатометів та озброєння БМП позиції українських захисників в районі Талаківки, Лебединського та Водяного», – йдеться в повідомленні.

На Донецькому напряму «режим тиші» був порушений у Авдіївці, Кам’янці, Пісках, Верхньоторецькому та Зайцевому.

«На Луганському напрямку під інтенсивним мінометним вогнем противника вчора знову опинились наші позиції, розташовані в районі Кримського, Новотошківського та Катеринівки, де загарбники неодноразово обстрілювали військовослужбовців ЗС України зі 120-мм мінометів. Окрім того, біля Новотошківського бандформування вели вогонь з гаубиць калібру 152 мм. З артилерійських систем меншого калібру, а саме 82-мм мінометів, озброєні злочинці, яких підтримує Росія, били поблизу Троїцького та Попасної. Там же, а також в районі Новозванівки та Новоолександрівки, бандити вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів», – додали в штабі АТО.

 

 

Читайте також: