fbpx
Події

За минулу добу в зоні АТО зафіксовано 85 порушень «режиму тиші»

Ситуація в зоні АТО

Ситуація у районі проведення АТО залишається складною. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook. Зазначається, що за минулу добу окупанти здійснили 85 обстрілів, 8 українських військових отримали поранення.

При цьому терористи продовжують обстрілювати житлові квартали прифронтових населених пунктів, а також використовувати заборонене Мінськими угодами озброєння.

На Донецькому напрямку «режим тиші» був порушений у районі Авдіївки, Кам’янки, Верхньоторецького, Новгородського, Зайцевого, Новолуганського й Троїцького.

«На Приморський напрямку бойовики 25 разів застосовували зброю проти українських воїнів на цій частині фронту. Найчастіше – в районі населеного пункту Чермалик, де неодноразово били по позиціях сил АТО з мінометів калібру 120 мм та один раз із реактивних систем залпового вогню. Також під ворожі обстріли потрапляли наші укріплення поблизу Водяного, Широкиного, Гнутового, Тарамчука, Павлополя, Новотроїцького та Мар’їнки. Там противник здебільшого використовував стрілецьку зброю, гранатомети, на деяких ділянках – 82-мм міномети та озброєння БМП», – йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку під обстріл потрапили Кримське, Новотошківське, Новоолександрівка, Новозванівка, Троїцьке, Катеринівка, Станиця Луганська, станція Донець та Попасна.

 

Читайте також: