fbpx
Події

Ситуація в зоні АТО за добу: 77 обстрілів, 4 поранених

Ситуація в зоні АТО

Обстановка у районі проведення АТО знову ускладнилась, за минулу добу окупанти здійснили 77 обстрілів, внаслідок чого поранення отримали 4 українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що терористи обстрілювали й житлові квартали прифронтових населених пунктів.

«На Донецькому напрямку незаконні збройні формування 26 разів відкривали вогонь по українських воїнах. Найгарячіше залишається у передмісті Авдіївки, де бойовики систематично вели по укріпленнях сил АТО щільний вогонь з мінометів калібру 120 й 82 мм, танкових гармат та менш потужного піхотного озброєння. Окрім того, із заборонених мінометів та озброєння танку окупанти били по наших опорних пунктах поблизу Пісків. Неспокійно було також в районі Зайцевого, Новгородського, Верхньоторецького, Опитного та Невельського. До слова, під час ворожого обстрілу наших укріплень неподалік Верхньоторецького одна з мін калібру 82 мм розірвалась ближче до житлового сектору, внаслідок чого поранень зазнав місцевий мешканець», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

На Приморському напрямку зафіксовано 39 порушень «режиму тиші». Під обстріл потрапили Богданівка, Чермалик, Красногорівка, Водяне, Широкино, Павлопіль, Новотроїцьке, Талаківка, Гнутове та Мар’їнка.

На Луганському напрямку бойовики вели вогонь по позиціям ЗСУ біля Кримського, Станиці Луганської, станції Донець, Попасної, Новоолександрівки, Кряківки та Новотошківського.

Читайте також: