Кличко прокоментував ситуацію з відключенням ТЕЦ-6

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що має бути запроваджений мораторій на відключення від газопостачання об’єктів, що забезпечують жителів Києва необхідними комунальними послугами, поки держава не проведе взаєморозрахунки з тепло- та газопостачальними підприємствами. Таким чином він прокоментував ситуацію з відключенням ТЕЦ-6 у Києві.

«Усі ви знаєте про складну ситуацію, яка склалася з гарячим водопостачанням у місті. І причина – вже не тільки гідравлічні випробування. У столиці зупинили газопостачання ТЕЦ-6, яка забезпечує теплоенергією Деснянський район Києва. Я звернувся до уряду з тим, аби вирішити цю проблему – запровадити мораторій на припинення енергопостачання стратегічних об’єктів, що забезпечують населення життєво важливими послугами», – цитує його слова сайт КМДА.

Related Post

Також Кличко  звернувся до уряду з тим, аби негайно врегулювати ситуацію, – доручити «Нафтогазу» відновити енергопостачання ТЕЦ.

«Сьогодні десятки тисяч сімей киян стали заручниками фінансових взаємовідносин двох монополістів – «Нафтогазу» та «Київенерго», у тому числі спричинених боргом держбюджету за надані пільги та субсидії, а також різницю в тарифах. Тисячі будинків залишилися без гарячої води, при тому, що більшість киян продовжує вчасно сплачувати за комунальні послуги і заслуговує на їх належне постачання. Моя позиція як мера столиці – захист інтересів та прав киян», – додав він.

Leave a Comment