fbpx
Події

Ситуація в зоні АТО за добу: 35 обстрілів, 2 поранених

Ситуація в зоні АТО

Інтенсивність ворожих збройних провокацій вздовж усієї лінії розмежування дещо знизилась. За минулу добу окупанти здійснили 35 обстрілів позицій ЗСУ в зоні АТО, двічі з заборонених Мінськими угодами артилерійських систем. Прес-центр штабу АТО відзначає, що двоє українських військових отримали поранення.

«На Приморському напрямку противник 15 разів відкривав вогонь по українських воїнах на цій ділянці фронту, значно активізувавшись із настанням сутінок. Так, із мінометів калібру 120 мм, 82 мм і стрілецької зброї бойовики обстрілювали наші опорні пункти під Красногорівкою. Поруч, в районі Мар’їнки, бандити також застосовували 82-мм міномети та гранатомети. Там же вів вогонь ворожий снайпер. Неспокійно на тому напрямку було й поблизу Широкиного, Водяного, Павлополя, Березового та Чермалика, де НЗФ били традиційно з різнокаліберної стрілецької зброї та гранатометів різних модифікацій. Біля Водяного та Широкиного ворог також стріляв з БМП та 82-мм мінометів», – йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку «режим тиші» був порушений біля Авдіївки, Верхньоторецького, Зайцевого та Троїцького.

«На Луганському напрямку зафіксовано 8 фактів використання російсько-терористичними угрупованнями зброї. Зокрема, після 18.00 години і до опівночі бандити обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї опорні пункти сил АТО в районі Кримського, Новозванівки та станції Донець. Біля Кримського також вела вогонь ворожа БМП», – додали в штабі АТО.

 

Читайте також: