fbpx
Події

Штаб АТО повідомляє про 48 обстрілів за минулу добу

Ситуація в зоні АТО

Прес-центр штабу АТО повідомляє на своїй сторінці в Facebook, що за минулу добу окупанти 48 разів обстрілювали позиції українських військових, внаслідок чого 7 бійців ВСУ отримали травми і поранення. Відзначається, що ситуація на Донбасі залишається складною, але контрольованою.

«На Донецькому напрямку фронту незаконні збройні формування до опівночі найчастіше вели вогонь по опорних пунктах ЗС України, які розташовані у передмісті Авдіївки. Під час здійснення цих збройних провокацій бандити здебільшого використовували гранатомети й стрілецьку зброю, час від часу – 82-мм міномети. З околиць тимчасово окупованого Донецька бойовики також з гранатометів били по наших позиціях неподалік Пісків. А з передмістя підконтрольної окупантам Горлівки противник знову вів вогонь з озброєння БМП й легшого піхотного озброєння по наших укріпленнях в районі Зайцевого. Всього на цьому напрямку відбулось 18 ворожих обстрілів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  СБУ затримала ще двох колаборанток з Херсонщини: одна з них ховалась у київському хостелі

На Приморському на Луганському напрямку зафіксовано 20 та 10 порушень «режиму тиші» відповідно. Під обстріл попали Красногорівка, Мар’їнка, Чермалик, Широкине, Водяне, Павлопіль, Гнутово, Новотроїцьке, Катеринівка, Кримське, Валуйське, Донець та Троїцьке.

Читайте також: