fbpx
Події

Штаб АТО повідомляє про 53 обстріли за минулу добу

Ситуація в зоні АТО

Ситуація в зоні АТО залишається складною, окупанти продовжують застосовувати важке артилерійське озброєння. Упродовж минулої доби було зафіксовано 53 обстріли позицій ЗСУ, один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

«На Приморському напрямку НЗФ 29 разів застосовували зброю проти підрозділів ЗСУ на цій ділянці. Зокрема, вчора ввечері противник двічі обстріляв наші позиці в районі Широкиного зі 120-мм мінометів, випустивши два десятки смертоносних снарядів. З настанням сутінок ворожі обстріли невисокої інтенсивності із застосуванням гранатометів та стрілецької зброї зафіксовані поблизу Талаківки, Гнутового, Новотроїцького та Водяного. З західних околиць тимчасово окупованого Донецька бандформування відкривали вогонь з 82-мм мінометів по наших оборонних укріпленнях на підступах до Мар’їнки та Красногорівки», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  СБУ затримала ще двох колаборанток з Херсонщини: одна з них ховалась у київському хостелі

На Донецькому напрямку зафіксовано 13 порушень «режиму тиші». Терористи вели вогонь по Авдіївці з РСЗВ «Град» та 120-мм мінометів, а також обстріляли укріплення біля Пісків.

«На Луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано 11 фактів використання бойовиками зброї. Після 18.00 години і до опівночі НЗФ відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Новоолександрівки та Новозванівки з великокаліберних кулеметів. З гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали українських захисників біля Кримського та Валуйського», – додали в штабі АТО.

Читайте також: