fbpx
Події

Ситуація в зоні АТО за добу: 48 обстрілів, 2 поранених

Ситуація в зоні АТО

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 48 обстрілів, двоє українських військових отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

«На Луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано 7 фактів використання бойовиками зброї. Так, ввечері зі 120-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї бандити обстріляли українських захисників поблизу Троїцького. Неподалік Кримського та Золотого били з мінометів калібру 82 мм. В районі Малинового противник застосовував автоматичні станкові гранатомети», – йдеться в повідомленні.

На Приморському напрямку «режим тиші» був порушений у Широкино, Водяному, Гнутово, Павлополі, Лебединському, Чермалику та Новотроїцькому.

«На Донецькому напрямку 24 рази впродовж минулої доби незаконні збройні формування порушували тишу. Найчастіше – на підступах до Авдіївки. Так, надвечір бойовики неодноразово відкривали інтенсивний вогонь по наших окремих опорних пунктах у південному передмісті Авдіївки з 82-мм та 120-мм мінометів, а також засобів ураження меншого калібру. Східніше, біля Кам’янки, ворог також застосовував міномети калібру 82 мм та зенітну установку. З таких же мінометів, стрілецької зброї та гранатометів окупанти били неподалік Верхньоторецького, Опитного та Пісків. З передмістя тимчасово окупованої Горлівки проросійські бандформування вели вогонь по наших опорних пунктах в районі Зайцевого та Майорська», – додали в штабі АТО.

Крім цього, окупанти в черговий раз обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію.

 

Читайте також: