fbpx
Спорт

«Шахтар» обіграв «Динамо» у фіналі Кубка України 2016/2017

«Шахтар» обіграв «Динамо» у фіналі Кубка України 2016/2017

Вчора відбувся фінал Кубка України 2016/2017 «Шахтар»-«Динамо». Донецький клуб здобув мінімальну перемогу над своїм головним суперником, і таким чином оформив золотий дубль (чемпіонство+Кубок). Рахунок в матчі 1:0 на користь «Шахтаря».

Єдиний гол на 80-й хвилині забив Марлос. Варто також відзначити, що бразилець таким чином реабілітувався за незабитий на 8-й хвилині пенальті. Футболіст хотів виконати «паненку», проте після удару м’яч влучив у поперечину.

«Динамо» ж в цьому сезоні залишається без трофеїв. Більш того, відставання від гірників в національному чемпіонаті становить 17 очок. Можна сміливо говорити, що цей сезон динамівці провалили. Складно навіть говорити про перспективи команди в Лізі чемпіонів, адже туди ще потрібно пройти через кваліфікацію.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відзначимо також, що після вчорашньої перемоги «Шахтар» зрівнявся з «Динамо» за кількістю виграних Кубків – у обох команд їх по одинадцять.

«Шахтар» – «Динамо» – 1:0

Гол: Марлос, 80

«Шахтар»: Пятов – Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі – Степаненко, Коваленко (Малишев, 84) – Марлос, Тайсон, Бернард (Зубков, 90+1) – Феррейра (Ордець, 90+3)

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Динамо»: Коваль – Пантич, Кадар (Циганков, 84), Віда – Морозюк, Шепелєв, Сидорчук (Рибалка, 67), Антунеш – Ярмоленко, Гармаш, Бесєдін

Попередження: Срна, Феррейра, Пятов – Сидорчук, Кадар, Гармаш

На 8-й хвилині Марлос не зумів реалізувати пенальті (перекладина)

Читайте також: