fbpx
Події

Упродовж минулої доби окупанти 43 рази обстріляли українських військових в зоні АТО

Ситуація в зоні АТО

Ситуація в зоні АТО залишається складною, але контрольованою. За минулу добу бойовики 43 рази обстріляли позиції ВСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

«На Приморському напрямку найгарячішими точками залишаються ділянки в районі населених пунктів Широкине, Водяне, Павлополь, Гнутове. Там бойовики ввечері обстрілювали наші позиції традиційно зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Біля Широкиного та Водяного бойовики також використовували озброєння БМП. Неподалік Павлополя – міномети калібру 82 мм. Обстрілював противник українських захисників й північніше: в районі Мар’їнки з великокаліберних кулеметів, біля Красногорівки – з 82-мм мінометів та протитанкового ракетного комплексу», – йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку «режим тиші» був порушений у Авдіївці, Верхньоторецькому, Новолуганському та Травневому.

«На Луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано 8 епізодів застосування бойовиками зброї. Тут противник вів вогонь зі 120-мм мінометів по наших укріпленнях поблизу Кримського, Трьохізбенки та Кряківки. Там же подекуди бойовики застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і міномети калібру 82 мм. А один з опорних пунктів сил АТО неподалік Малинового був обстріляний ворогом зі стрілецької зброї», – додали в штабі АТО.

Читайте також: