fbpx
Події

Штаб АТО повідомляє про 37 обстрілів за минулу добу

Ситуація в зоні АТО

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, за минулу добу окупанти 37 разів обстрілювали позиції ВСУ. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, поранення отримали двоє українських військових.

«На Приморському напрямку зафіксовано 12 ворожих обстрілів. На цьому напрямку бойовики найчастіше обстрілювали наші опорні пункти в районі Широкиного, проте здебільшого використовували стрілецьку зброю. Неподалік Гнутового вони били з автоматичних станкових гранатометів, а на ділянці лінії розмежування, що розташована ближче до тимчасово окупованого Донецька, противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів по наших позиціях поблизу Красногорівки та Новомихайлівки», – йдеться в повідомленні у Facebook.

Читайте також:  На Закарпатті трапилася смертельна аварія

Ну Луганському напрямку «режим тиші» був порушений у Новозванівці, Новоолександрівці та Троїйцькому.

«На Донецькому напрямку проросійські бандформування здійснили найбільше обстрілів підрозділів сил АТО. Найчастіше обстрілювали наші позиції на околиці Авдіївки. Використовували 82-мм міномети, озброєння БМП, гранатомети та стрілецьку зброю. З таких же засобів ураження бойовики вчора ввечері вели вогонь по українських позиціях в районі Пісків, Верхньотороцекого, Новгородського, Майорська та Зайцевого. Окрім того, біля Зайцевого незаконні збройні формування били з 120-мм мінометів», – додали в штабі АТО.

Читайте також: