fbpx
Події

Ситуація в зоні АТО за добу: 49 обстрілів, 6 поранених

Авдіївка

Упродовж минулої доби терористи 49 разів обстріляли позиції українських військових в зоні АТО, в результаті чого шестеро бійців ВСУ отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

«На Приморському напрямку бойовики відкривали вогонь по наших опорних пунктах 20 разів. Після 18.00 години вчорашнього дня один з опорних пунктів сил АТО в районі Водяного противник обстрілював із мінометів калібру 120 та 82 мм. По наших позиціях поблизу Широкиного, Гнутового й Новотроїцького бойовики періодично вели вогонь зі стрілецької зброї. Натомість, біля Павлополя з гарнатометів та великокаліберних кулеметів, а неподалік Талаківки – з озброєння БМП», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Знайшли речі загадково зниклої 17-річної студентки з Волинської області (ВІДЕО)

На Донецькому напрямку «режим тиші» був порушений у Авдіївці, Луганському та Новгородьскому.

«На Луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано 9 епізодів застосування бойовиками зброї. Ввечері російсько-терористичні війська з міномету калібру 82 мм обстріляли українських воїнів біля Троїцького. По нашому опорному пункті в районі Станиці Луганської били з великокаліберного кулемету. З такого ж озброєння та гранатометів вели вогонь неподалік Валуйського», – додали в штабі АТО.

Читайте також:  СБУ затримала ще двох колаборанток з Херсонщини: одна з них ховалась у київському хостелі

 

Читайте також: