fbpx
Події

Ситуація в зоні АТО за добу: 54 обстріли, 3 поранених

Ситуація в зоні АТО

За минулу добу терористи на Донбасі здійснили 54 обстріли позицій ВСУ, внаслідок чого троє українських військових отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

«Приморський напрямок. Проросійські незаконні збройні формування ввечері продовжили обстрілювати опорні пункти сил АТО в районі Широкиного, Водяного, Павлополя, Гранітного, Гнутового, Чермалика та Новотроїцького. Там бойовики здебільшого використовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем. Подекуди вели вогонь й ворожі снайпери. Окрім того, українські позиції біля Широкиного потрапили під вогонь з мінометів калібру 82 мм та озброєння БМП. З такого ж озброєння противником були обстріляні опорні пункти сил АТО в районі Мар’їнки та Красногорівки. А неподалік Талаківки ворог застосував артилерійські системи калібру 122 мм», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Знайшли речі загадково зниклої 17-річної студентки з Волинської області (ВІДЕО)

На Донецькому напрямку «режим тиші» був порушений у Новолуганьску, Луганському, Авдіївці, Кам’янці, Пісках, Верхньоторецькому та Новгородському.

На Луганському напрямку під обстріл попали Кримське, Новоолександрівка, Новозванівка та Новотошківське.

 

Читайте також: