fbpx
Події

Ситуація в зоні АТО за добу: 37 обстрілів, 1 поранений

Авдіївка

Прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook повідомляє, що один український військовий отримав поранення. Окупанти на Донбасі не припиняють провокації, за минулу добу здійснивши 37 обстрілів позицій ВСУ.

«На Донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів противник обстрілював опорні пункти поблизу шахти Бутівка. З мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї накривав вогнем захисників Зайцевого. По захисниках Авдіївки вів вогонь з 82-міліметрових мінометів та кулеметів великих калібрів, а по оборонцях Новгородського – з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів гатив по наших воїнах під Кам`янкою. Опорні пункти поблизу Троїцького обстрілював з озброєння БМП, а позиції в районі населеного пункту Піски з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів», – йдеться в повідомленні.

На Приморському напрямку «режим тиші» був порушений у Широкино, Красногоровці, Водяному, Гнутово, Павлополі на Новоселівці Другій.

На Луганському напрямку під обстріл попали Новоолександрівка, Новозванівка, Валуйське та Кримське.

Читайте також: