fbpx
Події

Штаб АТО повідомляє про 70 порушеннь «режиму тиші» за минулу добу

Ситуація в зоні АТО

За минулу добу один військовослужбовець ЗСУ загинув, ще двоє українських захисників отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Повідомляється, що ситуація на Донбасі залишається складною, за минулу добу ворог 70 разів порушував «режим тиші».

На Донецькому напрямку під обстріл попали Верхньоторецьке, Авдіївка, Троїцьке, Новгородьске, Кам’янка, Зайцево, Миронівьске та Луганське.

«На Приморському напрямку зі 120-міліметрових мінометів та протитанкових гранатометів ворог накривав вогнем морських піхотинців поблизу Павлополя та Широкиного. По морських піхотинцях в районі Водяного гатив з озброєння танку, мінометів 82 мм калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З мінометів калібру 120-мм обстрілював оборонців Лебединського та Новотроїцького, а по захисниках Мар`їнки бив з 82 мм мінометів, озброєння БМП, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю застосовував під Чермаликом та Гнутовим, а автоматичні гранатомети – поблизу Старогнатівки. Зі стрілецької зброї обстріляв опорні пункти наших військ поруч Гранітного та Богданівки. В районі Павлополя активізувались ворожі снайпери», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

На Луганському напрямку ворог вів вогонь по Новотошківці, Кримському, Новоолександрівці, Новозванівці, Валуйскьому та Станиці Луганській.

Читайте також: