fbpx
Політика

Україна і США відзначили 25-річчя дипломатичних відносин

Посольство України в США

Україна і США відзначили 25 річницю дипломатичних відносин між державами. З цієї нагоди в посольстві України в США відбулися урочисті заходи. Участь в них взяли міністр закордонних справ Павло Клімкін, посол України в США Валерій Чалий, заступник помічника держсекретаря США Бріджит Брінк, генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, керуючий директор Поштової служби США Франко Дейвіс, представники офіційних та експертних кіл, а також української громади в США.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

25-річчя дипломатичних відносин сторони відзначили церемонією погашення ювілейної поштової марки, присвяченої цій річниці (дизайн марки був розроблений за участю Посольства України в США), передає прес-служба МЗС України.

Посол України Валерій Чалий подякував Адміністрації, Конгресу та українській діаспорі за незмінну підтримку України. У свою чергу заступник помічника держсекретаря Бріджит Брінк підкреслила незмінну позицію Адміністрації США в питанні підтримки України, її суверенітету і територіальної цілісності. Вона також наголосила на важливості продовження курсу реформ в українській державі.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Також в цей день міністр закордонних справ України Павло Клімкін поклав синьо-жовтий вінок до Меморіалу невідомого солдата на Арлінгтонському національному кладовищі у Вашингтоні, вшанувавши пам’ять тих, хто віддав життя, захищаючи рідну землю.

 

Читайте також: