fbpx
Події

Ситуація в зоні АТО за добу: 50 обстрілів, 1 загиблий, 9 поранених

Обстріли на Донбасі

За минулу добу на Донбасі загинув український військовий, ще дев’ять отримали поранення. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, в цілому окупанти 50 разів обстрілювали позиції ВСУ.

На Донецькому напрямку «режим тиші» був порушений в Кам’янці, Невельському, Троїцькому, Луганському, Верхньоторецькому, Авдіївці, Зайцевому, Пісках та Новгородському.

«На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї ворог накривав позиції поруч Павлополя. Артилерійські системи калібру 122-мм, 120-міліметрові міномети, гранатомети та стрілецьку зброю противник застосовував по опорних пунктах неподалік Гнутового. З 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог гатив по опорних пунктах морських піхотинців під Водяним. З мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів та кулеметів великих калібрів противник бив по оборонцях Красногорівки, а з гранатометів різних систем вів вогонь по захисниках Широкиного та Чермалика. З мінометів калібру 82-мм та протитанкових гранатометів противник гатив по позиціях неподалік Мар’їнки. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював опорні пункти в поруч Гранітного. В районі Новотроїцького діяли ворожі снайпери», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  На Закарпатті трапилася смертельна аварія

На Луганському напрямку бойовики обстріляли Новозванівку, Кримське, Троїцьке, Жовте, Станицю Луганську та Валуйське.

Читайте також: