fbpx
Політика

Порошенко обіцяє безвізовий режим з 11 червня

Петро Порошенко

В дні «Євробачення» Рада Євросоюзу ухвалить фінальне рішення по безвізовому режиму. Про це заявив президент України Петро Порошенко у своєму зверненні з нагоди офіційного старту «Євробачення-2017».

«Запам’ятайте цю дату – 11 червня. З цієї дати громадяни України отримають можливість без віз подорожувати країнами Європейського Союзу. Це – перший вагомий результат тих реформ, які відбуваються в Україні протягом останніх трьох років», – цитує президента його прес-служба.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Також Порошенко подякував Джамалі за перемогу на «Євробаченні» минулого року.

«Дуже дякую тобі, Джамала, за перемогу. За те, що зробила можливим, щоб це велике європейське свято прийшло в Україну. Увага сотень мільйонів телеглядачів усього світу буде в ці дні прикута саме до України, до наших європейських прагнень, до нашої боротьби за свободу і незалежність», – сказав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що 9 та 11 травня пройдуть півфінали «Євробачення-2017». Фінал пісенного конкурсу відбудеться 13 травня.

Читайте також: