fbpx
Події

Ситуація в зоні АТО за добу: 58 обстрілів, 10 поранених

Ситуація в зоні АТО

Упродовж минулої доби терористи на Донбасі зробили 58 обстрілів позицій ВСУ. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, поранення отримали десять українських військових.

На Приморському напрямку «режим тиші» був порушений у Павлополі, Гнутовому, Красногорівці, Мар’їнці, Водяному, Новоселівці Другій, Богданівці та Широкино.

«На Луганському напрямку, з артилерії калібру 152-мм, 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів противник гатив по позиціях поблизу Кримського. Артилерійські системи калібру 122-мм та міномети калібру 120-мм ворог застосовував по захисниках Попасної, а 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем та кулемети великих калібрів – по оборонцях Новозванівки. З гранатометів та стрілецької зброї ворог обстрілював позиції неподалік Лобачевого та Валуйського», – йдеться в повідомленні в Facebook.

Відзначається, що для того, щоб пригасити вогневу активність ворога по позиціях захисників Лобачевого, сили АТО відкривали вогонь з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку окупанти обстріляли Луганське, Зайцеве, Верхньоторецьке, Авдіївку, шахту Бутівка, Майорськ, Новгородське і Кам’янку.

Читайте також: