Єгипет спрощує життя туристів і вводить з червня електронні візи

З початку червня 2017 року в Єгипті починає діяти система електронних віз. Про це заявив міністр туризму Єгипту Ях’я Рашид, повідомляє Egypt Independent.

«У рамках цієї системи будь-який турист в будь-якій точці світу матиме можливість подати заявку на отримання електронної візи», – сказав він в рамках туристичного форуму в Дубаї.

За його словами, Кабмін Єгипту схвалив проект про електронні візи в березні, щоб туристи могли ними скористатися вже в травні, проте дане рішення було відкладено до червня.

Related Post

Рашид зазначив, що влада країни хоче відновити туристичній потік до Єгипту. Він додав, що нова система значно знизить навантаження на органи безпеки і туристів.

«Туристи зможуть подати заявку на отримання візи онлайн. Після затвердження єгипетською владою, копія візи відправляється їм в електронному вигляді», – сказав міністр.

Відзначимо також, що раніше Єгипет хотів збільшити вартість візи з 25 до 60 доларів. Однак це рішення вирішили відкласти, щоб не погіршувати ситуацію в туристичній галузі.

Leave a Comment