fbpx
За кордоном

Єгипет спрощує життя туристів і вводить з червня електронні візи

відпочинок в єгипті

З початку червня 2017 року в Єгипті починає діяти система електронних віз. Про це заявив міністр туризму Єгипту Ях’я Рашид, повідомляє Egypt Independent.

«У рамках цієї системи будь-який турист в будь-якій точці світу матиме можливість подати заявку на отримання електронної візи», – сказав він в рамках туристичного форуму в Дубаї.

Читайте також:  Хусити, аль-Каїда та перманентна громадянська війна в Ємені (ВІДЕО)

За його словами, Кабмін Єгипту схвалив проект про електронні візи в березні, щоб туристи могли ними скористатися вже в травні, проте дане рішення було відкладено до червня.

Рашид зазначив, що влада країни хоче відновити туристичній потік до Єгипту. Він додав, що нова система значно знизить навантаження на органи безпеки і туристів.

Читайте також:  У Словаччині тисячі людей вийшли на протест проти уряду і на підтримку України

«Туристи зможуть подати заявку на отримання візи онлайн. Після затвердження єгипетською владою, копія візи відправляється їм в електронному вигляді», – сказав міністр.

Відзначимо також, що раніше Єгипет хотів збільшити вартість візи з 25 до 60 доларів. Однак це рішення вирішили відкласти, щоб не погіршувати ситуацію в туристичній галузі.

Читайте також: