fbpx
Спорт

Анонс та прогноз матчів-відповідей 1/4 Ліги Європи 2016/2017

Ліга Європи 2016/2017

Сьогодні, 20 квітня 2017 року, пройдуть матчі-відповіді 1/4 Ліги Європи 2016/2017 років. Нагадаємо, що вже визначилися півфіналісти Ліги чемпіонів, ними стали «Ювентус», «Реал», «Атлетіко» і «Монако».

«Манчестер Юнайтед»-«Андерлехт» – перший матч 1:1

Англійський клуб залишається головним фаворитом на перемогу в турнірі, і нічия в першому матчі не означає зовсім нічого. Домашнє поле і сильні футболісти – ті чинники, які допоможуть «Манчестер Юнайтед» сьогодні перемогти.

Прогноз на матч «Манчестер Юнайтед»-«Андерлехт» від «Україна онлайн» – 2:0

«Бешикташ»-«Ліон» – перший матч 1:2

Турки програли перший матч, але явно готують теплий прийом для свого суперника на домашньому стадіоні. Всі знають, як уміють вболівати турецькі вболівальники. А наявність голу на виїзді дає прекрасні шанси «Бешикташу» на позитивний результат, так як досить перемогти з рахунком 1:0

Прогноз на матч «Бешикташ»-«Ліон» від «Україна онлайн»– 2:0

«Шальке»-«Аякс» – перший матч 0:2

«Аякс» здобув впевнену перемогу в першому матчі, і тепер має солідну перевагу перед матчем-відповіддю. «Шальке» буде намагатися забити швидкий гол, а також контролювати хід гри, тому голландцям необхідно проявити свої кращі якості, щоб пройти до півфіналу Ліги Європи.

Прогноз на матч «Шальке»-«Аякс» від «Україна онлайн» – 1:1

«Генк»-«Сельта» – перший матч 2:3

Другий матч «Сельта» проводить на виїзді, що дуже ускладнює їй завдання. До того ж, іспанці пропустили вдома два голи, тому будь-який гол в матчі-відповіді прирівнюється до фіаско. «Генк» в свою чергу кине всі сили на те, щоб забити гол, а краще навіть два.

Прогноз на матч «Генк»-«Сельта» від «Україна онлайн» – 1:2

Читайте також: