fbpx
Політика

Саакашвілі закликав до будівництва «великої стіни» на Донбасі (відео)

Саакашвілі

Колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі знову опинився в центрі уваги. На цей раз політик виступив з пропозицією почати будівництво «великої стіни», яка допоможе відгородиться від непідконтрольних територій Донбасу.

Про це Саакашвілі заявив під час одного зі своїх виступів. Відеоролик був опублікований на сторінці політика у соціальній мережі.

«Ми обов’язково повернемо окуповані території після того, як закінчимо війну з корупцією і почнемо швидкий розвиток», – зазначив Саакашвілі.

https://youtu.be/kTyYTCgai9EЯ за те, щоб спорудити велику стіну (не яценюківську, а справжню), тимчасово відгородиться від окупованої частини Донбасу, сконцентрувавшись на решті України.Ми обов'язково повернемо окуповані території після того, як переможемо корупцію і почнемо швидкий розвиток. Але щоб їх повернути швидше, зміни в першу чергу повинні відбутися в Києві.—Я за то, чтобы соорудить большую стену (не яценюковскую, а настоящую) и временно отгородится от оккупированной части Донбасса, сконцентрировавшись на остальной Украине. Мы обязательно вернем оккупированные территории после того, как победим коррупцию и начнем быстрое развитие. Но чтобы их вернуть быстрее, изменения в первую очередь должны произойти в Киеве.

Опубліковано Mikheil Saakashvili 12 квітня 2017 р.

За словами політика, в першу чергу зміни повинні відбутися в Києві.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Тільки в такому разі зміни повинні швидше», – додав екс-губернатор.

Читайте також: