fbpx
Спорт

Анонс та прогноз матчів 1/4 Ліги чемпіонів 2016/2017 «Ювентус»-«Барселона» та «Боруссія»-«Монако»

1/4 Ліги чемпіонів «Боруссія»-«Монако»

Сьогодні, 11 квітня 2017 року, пройдуть перші матчі 1/4 Ліги чемпіонів 2016/2017 років «Ювентус»-«Барселона» та «Боруссія»-«Монако». Початок матчів о 21:45

«Ювентус»-«Барселона»

Дана зустріч є однією з найцікавіших на цій стадії турніру. Туринці мають добре збалансовану команду, здатну обіграти будь-якого суперника. У той же час магія «Барселони» нікуди не зникла, і каталонці явно мають намір пройти в півфінал. Варто згадати матч проти «ПСЖ», в якому підопічні Енріке забили шість м’ячів і пройшли далі. Однак «Ювентус» відрізняється від парижан, і явно готує теплу зустріч для суперника. Сьогодні нас чекає незабутнє видовище, результат якого може вирішити будь-яка помилка.

Читайте також:  Гандбольний клуб "Карпати" (Ужгород), який належить екс-соратнику Януковича грає в чемпіонаті Угорщини

Прогноз на матч «Ювентус»-«Барселона» від UAonlnie – 2:2

«Боруссія»-«Монако»

Дві приблизно рівні команди з’ясовуватимуть хто з них сильніший на даному етапі. У минулому етапі французи ефектно пройшли «Манчестер Сіті» Гвардіоли, але зараз їх чекає німецька команда, яка знає, як вигравати. Незважаючи на всі кадрові втрати «Боруссії», Тухель знайде, чим здивувати «Монако». Вболівальники сподіваються на гарний футбол і багато забитих голів.

Читайте також:  Гандбольний клуб "Карпати" (Ужгород), який належить екс-соратнику Януковича грає в чемпіонаті Угорщини

Прогноз на матч «Боруссія»-«Монако» від UAonlnie – 1:2

Читайте також: