fbpx
Україна

КМДА вже розпочинає підготовку до нового опалювального сезону, – Пантелеєв

КМДА

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час прес-брифінгу повідомив, що вже визначені пріоритети в ході підготовки до наступного опалювального сезону.

За його словами, у міжопалювальний період теплопостачальні підприємства повинні здійснити інвентаризацію опалювальних площ та усунути всі технічні недоліки. Такий крок дозволить усунути проблему з некоректними нарахуваннями, яка склалася минулої зими.  Також одним з принципових питань є організація доступу до теплових лічильників.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

Пантелеєв підкреслив, що необхідно створити систему комунікацій зі споживачами. Кожен житель Києва повинен мати можливість переглянути показники лічильника, інформацію про нарахування та витрати тепла в будинку.

За його словами, вже виділено 35 мільйонів гривень на встановлення будинкових приладів обліку. Крім цього КМДА спрямує понад 66 мільйонів гривень на ремонт аварійних теплових мереж.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

Нагадаємо, що з 1 квітня 2017 у Києві завершився опалювальний сезон.

Читайте також: