fbpx
Україна

КМДА вже розпочинає підготовку до нового опалювального сезону, – Пантелеєв

КМДА

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час прес-брифінгу повідомив, що вже визначені пріоритети в ході підготовки до наступного опалювального сезону.

За його словами, у міжопалювальний період теплопостачальні підприємства повинні здійснити інвентаризацію опалювальних площ та усунути всі технічні недоліки. Такий крок дозволить усунути проблему з некоректними нарахуваннями, яка склалася минулої зими.  Також одним з принципових питань є організація доступу до теплових лічильників.

Читайте також:  Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

Пантелеєв підкреслив, що необхідно створити систему комунікацій зі споживачами. Кожен житель Києва повинен мати можливість переглянути показники лічильника, інформацію про нарахування та витрати тепла в будинку.

За його словами, вже виділено 35 мільйонів гривень на встановлення будинкових приладів обліку. Крім цього КМДА спрямує понад 66 мільйонів гривень на ремонт аварійних теплових мереж.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

Нагадаємо, що з 1 квітня 2017 у Києві завершився опалювальний сезон.

Читайте також: