fbpx
Шоу-бізнес

Ремейк фільму «Джуманджі» отримав назву і з’явилися сюжетні деталі

Ремейк відомого фільму «Джуманджі» буде називатися Jumanji: Welcome to the Jungle («Джуманджі: Ласкаво просимо до джунглів»). Як передає TheHollywoodreporter, про це заявив актор Дуейн Джонсон під час CinemaCon.

Також він повідав деякі деталі сюжету. Зокрема, в фільмі не буде настільної гри, замість неї герої будуть грати в аркаду на ігровій приставці. Четверо старшокласників знайдуть в підвалі стару приставку, і, запустивши гру, перенесуться в джунглі в тіла героїв гри.

Вихід стрічки в прокат запланований на 28 грудня 2017 року. Режисером стрічки виступив Джейк Кездан. Головні ролі виконали Карен Гіллан, Дуейн Джонсон, Джек Блек та Кевін Харт.

Варто відзначити, що фанати фільму були незадоволені ідеєю перезапуску улюбленої картини. Звучали такі слова як «ганьба» та «святотатство».

Оригінальний фільм «Джуманджі», який є адаптацією однойменного твору Кріса Ван Оллсбурга, вийшов на екрани в 1995 році. Головні ролі виконали Робін Вільямс, Кірстен Данст, Бредлі Пірс, Бонні Хант та Джонатан Хайд.

Нагадаємо, що Робін Вільямс помер 11 серпня 2014 року. Цю подію фанати називали ще однієї причиною не перезнімати фільм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сиквел мультфільму «Ральф-руйнівнік» отримав назву

Читайте також: