fbpx
Україна

На відновлення Балаклії виділили 100 мільйонів гривень

Кабінет міністрів України виділив 100 мільйонів гривень для ліквідації наслідків пожежі на складі боєприпасів в місті Балаклія (Харківська область).

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Балаклію повернулося 12 тисяч жителів

«Я обіцяв жителям Балаклії, що ми не залишимо їх наодинці. Сьогодні рішення підготовлені, і ми зараз приймемо 100 млн грн для жителів – перша черга – для того, щоб провести відновлювальні роботи там, де було зруйновано вибухами на військових складах», – цитує прес-служба Кабміну прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Читайте також:  СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгвардію в Криму

Раніше голова Харківської обласної ради Сергій Чернов заявив, що за попередніми підрахунками збитки від пожежі становлять близько 220 мільйонів гривень. Остаточна сума стане відома після підрахунку фахівцями.

Нагадаємо, що вночі 23 березня 2017 року на складі боєприпасів в Балаклії (Харківська область) прогримів потужний вибух, після чого почалася пожежа на військовій базі. Внаслідок надзвичайної події було евакуйовано понад 20 тисяч осіб. Тимчасово призупинено рух залізничного транспорту по станції Балаклія та організовано за резервною схемою. У прилеглих до місця події районах заборонено рух автомобільного транспорту.

Читайте також:  Важливе повідомлення щодо ситуації в 67 - ї ОМБР "ДУК"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилося відео з повітря вибуху на складах з боєприпасами в Балаклії

Читайте також: