fbpx
Економіка

Сбербанк в Україні скасував всі обмеження

Прес-служба Сбербанку в Україні повідомляє, що з 28 березня 2017 року скасовуються всі встановлені раніше обмеження для фізичних і юридичних осіб.

Зокрема, скасовані ліміти на операції зі зняття готівки з карткових рахунків, а також на будь-які безготівкові операції з карткових рахунків.

Нагадаємо, що Сбербанк ввів обмеження з 16 березня після введення в дію санкцій проти російських банків в Україні. Були заблоковані операції по кредитних картках для фізичних осіб, введені обмеження на зняття готівки, а також встановлені нові добові ліміти за операціями.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

Вчора стало відомо, що Сбербанк РФ прийняв рішення продати 100% акцій дочірнього українського банку «Сбербанк». Покупцем став консорціум інвесторів за участю латвійського «Норвік Банку», підконтрольного російському бізнесменові Григорію Гусельникову, та приватної компанії з Білорусії.

Власник Norvik Banka Григорій Гусельников в ефірі «Ехо Москви» вже заявив, що Сбербанк РФ в Україні змінить назву на Norvik Banka. На його думку, зміна бренду дозволить заспокоїти ситуацію, яка склалася. Він додав, що банк буде позиціонуватися як європейський.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

ЧИТАЙТЕ: Російським банкам в Україні заборонять виводити капітал, – НБУ

Читайте також: