fbpx
Спорт

«Бажаю Україні мирного неба», – Даніло Сілва попрощався з «Динамо»

«Я неймовірно вдячний «Динамо» за чудові сім років в Україні, за найбільш яскравий період в моїй кар’єрі. Київ назавжди залишиться в моєму серці», – такі слова сказав уже колишній захисник київського Даніло Сілва, відвідавши тренування київського клубу сьогодні.

Як повідомляє офіційний сайт «Динамо», футболіст прийшов попрощатися з гравцями і тренерським штабом. Незабаром він відправиться до себе на батьківщину – до Бразилії.

Сілва побажав клубу нових перемог і золотих медалей. Не залишив без уваги і рядових українців: «Україні і її чудовим людям – мирного неба».

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Даніло Сілва отримав статус вільного агенту. Футболіст прийшов в «Динамо» в 2010 році, провівши за цей час більше 200 матчів. У його активі два чемпіонства (2014/15, 2015/16), два Кубка України (2008/09, 2013/14) і один Суперкубок України (2011).

Варто зазначити, що під час звучання гімну України перед матчами Даніло Сілва поряд з українськими футболістами тримав руку на серці. Він неодноразово наголошував, що йому подобається жити в Україні, і що він на 50% українець. За його вчинки він отримав любов і повагу вболівальників клубу.

Читайте також: