fbpx
Шоу-бізнес

Загадкова учасниця шоу «Голос країни 7» Катерина показала обличчя

Під час сліпих прослуховувань на шоу «Голос країни 7» глядачів і тренерів заінтригувала вокалістка на ім’я Катерина. Дівчина виступила на сцені в капелюсі з вуаллю, приховуючи своє обличчя. Вона комплексує з приводу своєї зовнішності і боїться показувати світові своє обличчя. Незважаючи на цей страх, Катерина дуже добре співає і завдяки вокальному таланту вона потрапила до команди Потапа.

Дівчина пройшла «вокальні бої» і виборола шанс виступити в наступному турі – вокальному нокауті. Для виступу Катерина вибрала пісню «7 Seconds» Youssou N’Dour. Вона не тільки вразила суддів своїм виконанням, а й шокувала сміливим вчинком: співачка нарешті зняла вуаль і показала своє обличчя.

Зоряні наставники оцінили таку сміливість, зазначивши, що дівчина дуже красива і їй нема чого ховатися від світу під вуаллю. Однак тренер дівчини Потап озвучив несподіваний вердикт.

Після виступу він підійшов до Каті, обняв її і сказав: «Ти не образишся, якщо я не посаджу тебе на крісло (крок, що дозволяє продовжити боротьбу на шоу)? Я хочу позбавити тебе від цього змагання. Весь цей проект я тебе тримав за тремтячі руки, але я хочу позбавити тебе і не бачити, як ти переживаєш. Те, що сталося на проекті з тобою, те що ти відкрилася, ось це найголовніше. У тебе такі класні пісні. Я хочу, щоб ти йшла, співала і стала популярною».

Читайте також: