fbpx
Україна

Роботу «Київського метрополітену» хочуть дестабілізувати, – КМДА

Керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко під час брифінгу прокоментував ситуацію навколо арешту рахунків комунального підприємства «Київський метрополітен».

Він підкреслив, що це було зроблено з метою дестабілізувати роботу одного з основних транспортних підприємств столиці. Бондаренко заявив, що перш ніж сплачувати 2 мільярди гривень з кишень киян, необхідно чітко розібратися в законності чи незаконності відповідної додаткової угоди.

Читайте також:  Ігнат покидає посаду спікера Повітряних сил, – командувач ПС

За його словами, КМДА не допустить транспортного колапсу. Більш того, Бондаренко розраховує на введення санкцій проти компаній «Укрросслізінг».

Нагадаємо, що 16 березня за постановою суду виконавча служба заарештувала рахунки комунального підприємства «Київський метрополітен». Ще у 2009 році було закуплено 100 вагонів через компанію «Укррослізинг». Однак Київ заборгував підприємству майже 2 мільярди гривень.

Читайте також:  210 років від народження Тараса Шевченка: цікаві факти про Пророка

Міська адміністрація наголошує, що КП «Київський метрополітен» буде працювати в штатному режимі, а зарплати співробітникам підприємства будуть виплачуватися вчасно.

Читайте також: