fbpx
Кінотеатри Новини світу Шоу-бізнес

У Кувейті зняли з показу фільм «Красуня і чудовисько»

Kuwait Times повідомляє, що у Кувейті всього через чотири дні після прем’єри був знятий з показу фільм від Disney «Красуня і чудовисько». Причиною такого рішення стала сцена з гей-персонажем Лефу, яку цензори порахували образливою.

Міністерство інформації попросило вирізати деякі сцени. Після того як прокатні компанії це зроблять, стрічку повернуть в прокат.

Подібна ситуація була і в Малайзії, де також виникла суперечка через сцену з гей-персонажем. Однак в Disney відмовилися вирізати сцену і скасували прем’єру фільму. Пізніше стало відомо, що «Красуня і чудовисько» все ж вийде в Малайзії без вирізаних сцен.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як все буде у Кувейті, поки що невідомо.

Варто відзначити, що в цих країнах одностатеві зв’язки є кримінальним злочином.

Нагадаємо, що фільм «Красуня і чудовисько» став першим для Disney, в якому з’явився гей-персонаж. Його роль зіграв Джош Гед. Таке рішення компанії викликало неоднозначну реакцію. Деякі кінотеатри, включаючи і в США, вирішили відмовитися від показів стрічки.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Красуня і чудовисько» – музичний фільм, заснований на однойменній казці Жанни-Марі Лепренс де Бомон. Головні ролі виконали Емма Вотсон, Ден Стівенс і Люк Еванс. Важливо відзначити, що Еванс – відкритий гей.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Дауні мл. зіграє Доктора Дуліттла

Читайте також: