«Теорія великого вибуху» виходитиме до 2019 року

Телеканал CBS буде показувати серіал «Теорія великого вибуху» до 2019 року. Як повідомляє Deadline, канал та Warner Bros. Television офіційно продовжили серіал ще два сезони.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал CBS запустив у виробництво серіал про молодого Шелдона Купера

В даний момент ведуться переговори з актрисами Мелісою Рауш (Бернадетт Ростенковскі) і Майем Біалік (Емі Фара Фаулер). Проблема полягає в гонорарі – вони отримували по 175 тисяч доларів за серію, в той час як їх більш зіркові колеги отримували в рази більше (1 мільйон доларів за серію).

Раніше стало відомо, що виконавці головних ролей навіть готові урізати свої гонорари на 100 тисяч доларів, щоб ці гроші отримували Рауш і Біалік.

Related Post

З 2010 року «Теорія великого вибуху» щорічно стає найпопулярнішим ситком в США, а глядацька аудиторія перевалює за 20 мільйонів чоловік. Тому творці серіалу заробляють хороші суми на рекламі.

«Теорія великого вибуху» розповідає про життя двох талановитих фізиків Леонарда Гофстедтера та Шелдона Купера, а також їхніх друзів. Головні ролі виконали Джим Парсонс (Шелдон), Джонні Галецкі (Леонард), Кейлі Куоко (Пенні), Кунал Найяр (Раджеш Рамаян «Радж» Кутраппалі), Саймон Хелберг (Говард Джоел Воловітц), Майем Біалік і Мелліс Рауш.

Серіал виходить на екрани з 2007 року.

Leave a Comment