fbpx
Спорт Футбол

Форвард «Лестера» Варді отримує погрози після звільнення Раньєрі

Італійський тренер Клаудіо Раньєрі був звільнений з «Лестера» майже місяць тому – 23 лютого 2017 року. Це рішення викликало негативну реакцію серед відомих тренерів (Моурінью, Конте, Клопп, Анчелотті), колишніх футболістів (Анрі, Лінекер), а також уболівальників клубу. Однією з причин, крім незадовільних результатів, називався і конфлікт з гравцями. Повідомлялося, що нібито форвард клубу Джеймі Варді і голкіпер Каспер Шмейхель просили звільнити Раньєрі. Їх підтримували і інші футболісти – Марк Олбрайтон і Уес Морган.

Як повідомляє BBC Sport, після появи цієї інформації в ЗМІ, Варді почав отримувати погрози у свою адресу і адресу своєї родини. Ось так один з кращих гравців «Лестера» перетворився з улюбленця уболівальників в одну з найбільш ненависних особистостей.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У той же час помічник Раньєрі Крейг Шекспір, якого призначили головним тренером, спростував інформацію про бунт гравців. Та й сам Варді каже, що все це помилкові звинувачення.

Зрозуміти таку реакцію фанатів можна, адже Раньєрі вперше в історії зробив «Лестер» чемпіоном Англії. Керівництво клубу навіть продовжило з ним контракт до 2020 року.

Однак в новому сезоні «Лестер» показував не свій кращий футбол, займаючи 17-е місце в турнірній таблиці. Останнім матчем Раньєрі став поєдинок 1/8 Ліги чемпіонів, в якому його команда програла 1:2 «Севільї».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Після звільнення Раньєрі і призначення Шекспіра клуб видав виграшну серію, обігравши в чемпіонаті «Ліверпуль» (3:1), «Халл Сіті» (3:1) і «Вест Хем» (3:2), а також пройшов до наступного раунду Ліги чемпіонів, обігравши вдома «Севілью» (2:0). У зв’язку з цим виникає питання, чи дійсно на гравців вплинула зміна тренера або ж все-таки вони не хотіли грати під керівництвом Раньєрі?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пройшло жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів 2016/2017 років

Читайте також: