fbpx
Кінотеатри Шоу-бізнес

Warner Bros. хоче зняти фільм за книгою «Гаррі Поттер і прокляте дитя»

Портал comicbook.com стверджує, що компанія Warner Bros. планує зняти фільм за книгою «Гаррі Поттер і прокляте дитя».

Як повідомляє видання, кіноадаптація буде складатися з трьох фільмів, при цьому в них також з’являться актори, які зіграли головних героїв в оригінальних фільмах. Зйомки нової стрічки почнуться після завершення серії фільмів «Фантастичні тварини і де вони мешкають». Нагадаємо, остання, п’ята частина повинна вийти на екрани в 2024 році.

Як заявило джерело, в компанії мають намір залучити улюблених усіма Деніела Редкліффа, Руперта Грінта і Емму Уотсон, щоб зняти трилогію з уже дорослими акторами з оригінальних стрічок.

Фільми про чарівника Гаррі Поттера зняті за мотивами книг британської письменниці Джоан Роулінг. Остання частина фільму – «Гаррі Поттер і Дари Смерті. Частина 2» – вийшла в 2011 році.

«Гаррі Поттер і прокляте дитя» – розповідає про події, які відбуваються через 19 років після смерті Волан-де-Морта. Авторами є письменник і сценарист Джек Торн, режисер Джон Тіффані і, звичайно ж, Джоан Роулінг.

Варто відзначити, що фільми про всесвіт Гаррі Поттера заробили в світовому прокаті 8,5 мільярдів доларів. Дана франшиза є найприбутковішою в історії кінематографу після всесвіту Marvel (10,9 мільярдів доларів).

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генрі Кавілл приєднався до стрічки «Місія: нездійсненна 6», провівши переговори в Instagram

Читайте також: